FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 9. travnja

ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 9. travnja.
ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 9. travnja.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primit će na kavu izaslanstvo Vukovarskog instituta za mirovna istraživanja i obrazovanje, članice Udruge Hrvatska žena iz Čakovca te učenike i profesore iz Ekonomsko-birotehničke škole iz Slavonskog Broda i splitske Zdravstvene škole (Ured Predsjednika, Pantovčak 241 u 11 sati).

ZAGREB - Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi održat će konferenciju za novinare vezano uz štrajk liječnika, najavljen za ponedjeljak 11. travnja (zgrada Ministarstva, Velika dvorana, Ksaver 200a u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog liječničkog sindikata (HLS) o štrajku (Šubićeva 9 u 13 sati).

ŠIBENIK - Carinski sindikat Hrvatske (CSH) održat će konferenciju za novinare na kojoj će upoznati javnost s sindikalnim odlukama. Sindikat navodi u pozivu da je Vladi poslao ultimatum pred štrajk. CSH je nedavno objavio rezultate ankete po kojima je 93 posto ispitanog članstva odgovorilo da će sudjelovati u industrijskim akcijama, uključujući i štrajk, ako ih na to pozove sindikat. Anketa je provedena nakon što je premijer Ivo Sanader početkom veljače pozvao sindikalne središnjice na dogovor po kojem bi se utvrdio sporiji rast plaća u javnom i državnom sektoru od rasta BDP-a (Hotelsko naselje Solaris, hotel Ivan u 11 sati).

ZAGREB - Konstituirajuća sjednica koordinacijskog tijela srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj. Nacionalnu koordinaciju čini 77 izabranih predstavnika iz 17 županijskih vijeća srpske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj, koji će na sjednici prihvatiti osnovne akte Nacionalne koordinacije te izabrati vodstvo srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj (Starogradska vijećnica, Ćirilometodska 5 u 12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje nezavisne liste za Zagreb Tatjane Holjevac. Vlada je raspisala lokalne izbore u Hrvatskoj za 15. svibnja (Muzej Mimara u 11 sati).

ZAGREB - Stručni skup "Europske integracije i hrvatski cestovni prijevoznici" u organizaciji Hrvatskih cestovnih prijevoznika i Zagrebačkog velesajma (Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni u 11 sati).

RIJEKA - Premijera komedije "Galeb" A.P. Čehova u režiji Jagoša Markovića, i proslava zlatnog jubileja dramske prvakinje Neve Rošić. Umjetnica će 50 godina svoga rada proslaviti ulogom Nikolajevne Arkadine (Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca u 19,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙