FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Červar - Vardar je neugodan suparnik

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Nakon što je Zagreb u prvom dvobojupolufinala Kupa kupova izgubio u Skoplju od Vardara dva pogotkarazlike i tako ostvario povoljan rezultat uoči nedjeljnog uzvrata, utaboru hrvatskog rukometnog prvaka ipak su vrlo oprezni.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Nakon što je Zagreb u prvom dvoboju polufinala Kupa kupova izgubio u Skoplju od Vardara dva pogotka razlike i tako ostvario povoljan rezultat uoči nedjeljnog uzvrata, u taboru hrvatskog rukometnog prvaka ipak su vrlo oprezni.

"Vjerujem u naš plasman u finale, no Vardar je neugodniji suparnik od Partizana i izaziva respekt. Na svim pozicijama su dobro posloženi, što potvrđuje i broj od pet reprezentativaca koliko ih imaju u svojim redovima," istaknuo je šef Zagrebova stručnog stožera i hrvatski izbornik Lino Červar, dodajući kako su Makedonci posebno opasni u tranziciji igre.

"Imaju nekoliko vrlo brzih igrača i kontre mogu razvijati u nekoliko smjerova," dodao je Červar.

Zagreb je u prvom susretu odlično igrao prvih 20-tak minuta, no nakon toga igra gostiju je počela padati. "Nedopustivo je da od 19 napada mi realiziramo smo tri. U uzvratu moramo pokazati veću agresiju u oba pravca," dodao je Červar

Kapetan hrvatskog prvaka, Slavko Goluža također se složio kako Vardar treba respektirati, međutim "Keta" je uvjeren kako će pred prepunom malom dvoranom Doma sportova dostići željena tri pogotka prednosti.

"Moramo razmišljati o svojoj igri, a ne o protivniku. Maksimalnim zalaganjem i uz pomoć navijača vjerujem kako neće biti problema," smatra Goluža.

Utakmica će se igrati u nedjelju u 17.15 sati u dvorani II zagrebačkog Doma sportova. Očekuje se oko tri tisuće gledatelja, uz veliko osiguranje kako bi se izbjegle scene s utakmice protiv Partizana. Makedonci su tražili 150 ulaznica za svoje navijače, no kako su zakasnili sa službenim zahtjevom, neće imati podršku u dvorani, izuzev igrača, predstavnika kluba i sponzora kojih će ukupno biti 30.

"Platili smo 13.000 eura kazne za utakmicu s Partizanom, no još uvijek smo pod prismotrom EHF-a. Zbog toga molim navijača da bez incidenata bodre naš klub," kazao je direktor Zagreba, Bartol Kaleb.

Igrači Zagreba će kao i uoči svake važnije utakmice otići u karantenu i to u Vilu Tina. Gosti će biti smješteni u hotelu I.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙