FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U petak odluka o logu i maskoti EURA 2012.

ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo Hrvatskog nogometnogsaveza (HNS) nazočit će u petak, 8. travnja, u Budimpešti prvom odnizu sastanaka s predstavnicima Mađarskog nogometnog saveza iministrstva za sport na kojemu će se pored ostalog raspravljati i ozajedničkom logu i sloganu EURA 2012. za koje su se kandidiraleHrvatska i Mađarska, rekao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.
ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) nazočit će u petak, 8. travnja, u Budimpešti prvom od nizu sastanaka s predstavnicima Mađarskog nogometnog saveza i ministrstva za sport na kojemu će se pored ostalog raspravljati i o zajedničkom logu i sloganu EURA 2012. za koje su se kandidirale Hrvatska i Mađarska, rekao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Po njegovim riječima sastanci izaslanstava trebali bi biti češći jer do 21. srpnja ove godine u UEFA-u treba poslati kompletne dosjee o kandidaturi.

"Naše izaslanstvo predvodit će predsjednik HNS-a Vlatko Marković i u njoj će biti pomoćnica ministra za sport Romana Caput-Jogunica, savjetnik u ministarstvu Željko Klarić i ja, a na sastanku ćemo potpisati sve radnje koje trebamo napraviti da bi ispunili sve uvjete kandidature", rekao je Srebrić naglašavajući da će se idući sastanak održati u Hrvatskoj.

UEFA je primila osam kandidatura za domaćina EURA 2012., a od njih će 8. studenoga izabrati tri, a odluku o domaćinu donijet će Izvršni odbor UEFA-e 8. prosinca 2006. godine.

Od ostalih aktivnosti u Kući nogometa glavni tajnik je naglasio proces licenciranja klubova Prve i Druge hrvatske lige, te upozorio na poteškoće koje u tom postupku imaju neki naši prvoligaški klubovi.

"Ustupaka od strane Izvršnog odbora HNS-a neće biti, pa neki klubovi koji su napravili sportski rezultat zbog nedobivanja licenci neće moći nastupati u sezoni 2005/06", upozorio je glavni tajnik HNS-a.

Savjetnik HNS-a Ante Pavlović najavio je da će se koncem lipnja u Vukovaru odigrati treći turnir "Vukovarski branitelj" na kojem će nastupiti mladi nogometaši do 14 godina iz svih prvoligaških klubova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙