FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Braniču Seville pet utakmica kazne

MADRID, 5. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Branič španjolskog nogometnogprvoligaša Seville Javi Navarro kažnjen je s pet utakmica zabraneigranja zbog brutalnog prekršaja na napadaču Mallorce Juanu Arangutijekom njihova prvenstvenog dvoboja 20. ožujka, objavio je Španjolskinogometni savez (RFEF).
MADRID, 5. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Branič španjolskog nogometnog prvoligaša Seville Javi Navarro kažnjen je s pet utakmica zabrane igranja zbog brutalnog prekršaja na napadaču Mallorce Juanu Arangu tijekom njihova prvenstvenog dvoboja 20. ožujka, objavio je Španjolski nogometni savez (RFEF).

Nakon Navarrova nasrtaja Arango je onesviješćeno ostao ležati na igralištu, a Navarro je za svoj prekršaj dobio žuti karton. Arango je završio u bolnici sa slomljenom kosti desne strane lica, te 40 šavova. Liječnici su mu odredili najmanje mjesec dana mirovanja.

"Iako ne postoji dokaz o namjeri i bez obzira što je Navarro odmah izrazio žaljenje zbog svog starta, morali smo izreći ovako visoku kaznu", stoji u obrazloženju RFEF-a.

Iz Seville su već najavili žalbu na ovu odluku, jer smatraju da je riječ o nesretnom slučaju s obzirom da su Navarro i Arango imali podjednake izglede stići do lopte.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙