FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papino tijelo balzamirali stučnjaci klinike Tor Vergata

RIM, 4. travnja 2005. (Hina/AR) - Stručnjaci sudske medicinepoliklinike Tor Vergata u Rimu pripremili su, balzamirali, tijeloIvana Pavla II., objavljeno je u ponedjeljak u Rimu.
RIM, 4. travnja 2005. (Hina/AR) - Stručnjaci sudske medicine poliklinike Tor Vergata u Rimu pripremili su, balzamirali, tijelo Ivana Pavla II., objavljeno je u ponedjeljak u Rimu.

Ekipa od sedam liječnika i jedan tehničar, kojima je koordinirao profesor Giovanni Arcudi su pripremili posmrtne ostatke Ivana Pavla II. da bi tijelo moglo biti izloženo.

Talijanski dnevnik Corriere della Sera objavio je u nedjelju da je obitelj Signoracci generacijama zadužena za konzerviranje posmrtnih ostataka papa kako bi mogli biti izloženi pogledima vjernika.

Obitelj Signoracci, čiji su aktualni pripadnici inače zaposleni u komunalnoj službi, stručnjaci su za balzamiranje i znanje konzervacije i prenose se s oca na sina.

Dosad je taj posao obitelj obavila na posmrtnim ostacima trojice papa - Ivana XXIII., Pavla VI. i Ivana Pavla I., piše list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙