FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Vrijedna pobjeda Philadelphije u Bostonu

NEW YORK, 4. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši Philadelphijeubilježili su vrijednu pobjedu na gostovanju u Bostonu 97-93, te suodržali korak prednosti u odnosu na Orlando i New Jersey u borbi zaulazak u doigravanje.
NEW YORK, 4. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši Philadelphije ubilježili su vrijednu pobjedu na gostovanju u Bostonu 97-93, te su održali korak prednosti u odnosu na Orlando i New Jersey u borbi za ulazak u doigravanje.

Briljirao je Allen Iverson sa 38 koševa i 9 asistencija. Kod Bostona najbolji su bili Paul Pierce sa 26 i Ricky Davis sa 27 poena.

Indiana je pobjedom u Washingtonu 79-76 praktično osigurala mjesto u doigravanju. Stephen Jackson i Anthony Johnson ubacili su po 15 koševa, a veteran Reggie Miller dodao je 12 poena.

Gilbert Arenas je sa 22 koša predvodio strijelce Washingtona.

U utakmici koja nije odlučivala o ničemu Kukočev Milwaukee je dobio New York Knickse 106-102. Michael Redd zabio je 32 poena za Milwaukee, a Toni Kukoč je za 18 minuta upisao 4 koša, 1 skok i 1 asistenciju.

Šundov nije ulazio u igru kod Knicksa.

Minnesota se još uvijek nada ulasku u play-off. Sinoć je u gostima pobijedila Sacramento 112-100, a prvi igrač susreta bio je Kevin Garnett sa 30 koševa i 13 skokova. Za najvećim kokurentima, Denverom i Memphisom, Minnesota zaostaje za dvije pobjede.

Aktualni prvaci Detroit Pistonsi svladali su u gostima Toronto 113-103 i u doigravanje će vjerojatno ući kao druga momčad na Istoku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙