FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Novi poraz Utaha, Giriček u petorci

NEW YORK, 2. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Hrvatski reprezentativacGordan Giriček, koji je kod trenera Utaha stalno na tretmanu"toplo-hladno", vratio se u prvu petorku te je bio najbolji strijelacsvoje momčadi u utakmici protiv Golden Statea.
NEW YORK, 2. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Hrvatski reprezentativac Gordan Giriček, koji je kod trenera Utaha stalno na tretmanu "toplo-hladno", vratio se u prvu petorku te je bio najbolji strijelac svoje momčadi u utakmici protiv Golden Statea.

Giriček je za 35 minuta ostvario 17 koševa (šut 5-14), 4 skoka i 7 asistencija. No, njegov Utah ipak je poražen sa 91-108. To im je 13. poraz u posljednjih 15 utakmica.

Na klupu aktualnih prvaka Detroit Pistonsa vratio se trener Larry Brown, koji se je oporavio od nedavne operacije kuka. Za uspješni oporavak igrači su mu poklonili pobjedu protiv LA Clippersa 97-84. Strijelce Detroita predvodio je Tayshaun Prince sa 23 poena.

Philadelphia, koja se bori za ulazak u doigravanje, kod kuće je izgubila od Dallasa 83-100. A ozlijedio im se i najbolji igrač Allen Iverson.

Prvi strijelac Dallasa bio je Nijemac Dirk Nowitzki sa 29 koševa.

Derbi na rijeci Hudson pripao je košarkašima New Jersey Netsa, koji su dobili New York Knickse 93-91. Netsima je to osma pobjeda u posljednjih deset utakmica i ako tako nastave ipak će ući u play-off. Briljirao je Vince Carter sa 31 poenom. Planinić nije ulazio u igru kod Netsa, dok je Šundov za Knickse odigrao tek jednu minutu, bez učinka.

Kukočev Milwaukee izgubio je od Memphisa 82-93, a hrvatski košarkaš je za 29 minuta postigao 8 koševa (šut 3-8), 5 skokova i 3 asistencije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙