FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Više od 60 tisuća vjernika na Trgu sv. Petra

RIM, 1. travnja 2005. (Hina/AR) - Šef ureda za tisak Svete StoliceJoaquin Navarro Valls demantirao je u petak navečer sve glasine osmrti pape Ivana Pavla II., dok se na Trgu sv. Petra okupilo više od60 tisuća vjernika kako bi molilo za zdravlje Svetog Oca.
RIM, 1. travnja 2005. (Hina/AR) - Šef ureda za tisak Svete Stolice Joaquin Navarro Valls demantirao je u petak navečer sve glasine o smrti pape Ivana Pavla II., dok se na Trgu sv. Petra okupilo više od 60 tisuća vjernika kako bi molilo za zdravlje Svetog Oca.

"Nismo vam do sada ništa krili, obavještavali smo vas u istom trenutku o svakoj promjeni i tako ćemo nastaviti", rekao je Navarro Valls novinarima, dodavši kako ne treba vjerovati agencijskim vijestima o Papinoj smrti.

Jedna je agencija, na primjer, objavila da je ispis EEG-a ravan, pa je prema tome došlo do cerebralne smrti, a taj medicinski aparat uopće se ne nalazi u Papinoj sobi, rekao je Navarro Valls.

Na Trgu sv. Petra okupilo se više od 60 tisuća vjernika koji mole za Papino zdravlje.

Monsignor Angelo Comastri, Papin vikar za grad Vatikan, tijekom mise na Trgu sv. Petra kazao je da će "Isus večeras ili noćas otvoriti vrata Papi".

Papin rimski vikar kardinal Camillo Ruini je na misi u bazilici svetog Ivana Lateranskog kazao kako Papa "već vidi i dodiruje Boga".

Zdravstveno stanje Ivana Pavla II. sve je teže, ali službeni Vatikan nije objavio Papinu smrt, dapače opovrgnuo je agencije koje takve informacije objavljuju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙