FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Leo Beenhakker preuzeo Trinidad

AMSTERDAM, 1. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Bivši strateg nogometnereprezentacije Nizozemske, Real Madrida i Ajaxa, Nizozemac LeoBeenhakker (62) izabran je za novog izbornika reprezentacije Trinidadi Tobaga.
AMSTERDAM, 1. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Bivši strateg nogometne reprezentacije Nizozemske, Real Madrida i Ajaxa, Nizozemac Leo Beenhakker (62) izabran je za novog izbornika reprezentacije Trinidad i Tobaga.

Beenhakker je na novoj dužnosti zamijenio Bertillea St Claira, koji je dobio otkaz nakon loših rezultata u finalnoj skupini CONCACAF kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.

Trinidad i Tobago trenutačno se nalazi na posljednjem, šestom mjestu s jednim bodom. Na prvoj poziciji je Meksiko sa sedam, dok SAD na drugom mjestu ima šest bodova.

Osim nizozemsku reprezentaciju, Real Madrid i Ajax, Beenhakker je trenirao i Feyenoord, Real Zaragozu, Volendam, Grasshoppers, meksičku Americu, Istanbulspor, Guadalajaru, Vitesse i reprezentaciju Saudijske Arabije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙