FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Dopuna najave fotografija za petak, 1. travnja

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja zapetak, 1. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja za petak, 1. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader održat će danas u 10 sati u Banskim dvorima sastanak s predstavnicima sindikalnih središnjica.

ZAGREB - Konferencija za novinare klubova saborskih zastupnika HSS-a, SDP-a i HNS-a na temu nezakonitog smjenjivanja ravnatelja osnovne škole u Otočcu, (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, 13 sati).

ZAGREB - Klub saborskih zastupnika Hrvatske stranke prava (HSP) održat će konferenciju za novinare na kojoj će Tonči Tadić i Vlado Jukić govoriti o zahtjevu za raspravom o modelu privatnog partnerstva te o morskom ribarstvu, (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, 12 sati).

PRAG - Češki parlament glasovat će o povjerenju premijeru Stanislavu Grossu nakon neuspjelih pregovora o održanju dosadašnje socijalnoliberalne koalicijske vlade. Češki Kršćanski demokrati (KDU-ČSL) u srijedu su, zbog financijske afere u kojoj je sudjelovao Gross, koji pripada socijaldemokratima (ČSSD), odlučili istupiti iz vlade, stvorene 2002. Odlučujuće glasove u parlamentu bi mogli imati zastupnici oporbenih komunista (KČSM), koji bi mogli biti značajan čimbenik i u radu buduće manjinske vlade, koja bi se stvorila ako Grossu parlament izglasa povjerenje.

AARHUS - Nastavak natjecanja na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu u danskom Aarhusu.

MIAMI - Nastavak ATP i WTA teniskog turnira u Miamiju.

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Uroš Andrić

Poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙