FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Uprave Grupe Unicredit u Zagrebu

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Locat leasing Croatia d.o.o., tvrtkaiz sastava bankarske grupacije Unicredit, realizirala je do sada višeod 3.500 ugovora, vrijednih 160 milijuna eura, čime drži petu pozicijuna hrvatskom leasing tržištu, objavili su iz Zagrebačke banke (ZABA).
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Locat leasing Croatia d.o.o., tvrtka iz sastava bankarske grupacije Unicredit, realizirala je do sada više od 3.500 ugovora, vrijednih 160 milijuna eura, čime drži petu poziciju na hrvatskom leasing tržištu, objavili su iz Zagrebačke banke (ZABA).

Tvrtka, koja djeluje od 2001., jučer je u Zagrebu otvorila službene prostorije i sjedište. Tom je prigodom istaknuto da se u portfelju leasing ugovora 32 posto odnosi na vozila, 32 posto nekretnine, 28 posto opremu i 8 posto na ostalo.

Najavljeno je da će zajedno s Zagrebačkom bankom, Locat leasing uskoro otvoriti leasing tvrtku i na tržištu Bosne i Hercegovine.

Otvaranju je bio nazočan i predsjednik Uprave bankarske grupacije UniCredit, Alessandro Profumo, koji je, kako se prenosi u priopćenju iz ZABA-e, koja je u većinskom vlasniku Unicredita, izrazio zadovoljstvo postignutim poslovnim uspjehom, liderskom tržišnom pozicijom te daljnjom perspektivom Grupe Zagrebačke banke u Hrvatskoj, BiH i regiji.

"Povjerenje većinskog vlasnika i njegova dugoročna strateška opredjeljenost za hrvatsko tržište, odlični poslovni rezultati i zadržavanje cjelokupne dobiti u Hrvatskoj radi daljnjeg jačanja kapitalne osnove, ocijenjeni su dobrim preduvjetima za dugoročni razvoj i širenje poslovanja Zagrebačke banke", navodi ZABA.

Profuma je jučer, kako se navodi, primio i predsjednik Vlade Ivo Sanader.

Zagrebačka banka d.d. lani je ostvarila dobit poslije oporezivanja u iznosu većem od 1,075 milijardi kuna, koja će se rasporediti u njene rezerve čime će se osigurati daljnje jačanje kapitalne i tržišne pozicije Zagrebačke banke i njene Grupe u Hrvatskoj i širenje poslovanja u regiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙