FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lance Armstrong: Još četiri mjeseca i odlazim

BOLOGNA, 31. ožujka 2005. (Hina/STA) - Šesterostruki pobjednik najvećebiciklističke utrke na svijetu "Tour de Francea" Amerikanac LanceArmstrong (33) u intervjuu za talijanski sportski dnevnik "La Gazzettadello Sport" najavio je kako će završiti svoju karijeru već ovogaljeta.
BOLOGNA, 31. ožujka 2005. (Hina/STA) - Šesterostruki pobjednik najveće biciklističke utrke na svijetu "Tour de Francea" Amerikanac Lance Armstrong (33) u intervjuu za talijanski sportski dnevnik "La Gazzetta dello Sport" najavio je kako će završiti svoju karijeru već ovoga ljeta.

"Još četiri mjeseca i gotovo. Ovogodišnji 'Tour' bit će moja posljednja utrka u karijeri. Zbog nastupa na utrkama i treninga premalo viđam svoju djecu, a to je previsoka cijena da bih nastavio", izjavio je Armstrong, te najavio konferenciju za novinare na kojoj će i službeno objaviti svoju odluku za 18. travnja uoči početka utrke "Kroz Georgiju".

Armstrong se u srijedu iznenada pojavio u talijanskom mjestu Lucci gdje se sastao s državnim tužiteljem Giuseppeom Quattrocchijem kako bi dao svoj iskaz vezan za tužbu talijanskog vozača Filippa Simeonija koji je šesterostrukog pobjednika "Toura" tužio zbog prijetnji koje mu je Armstrong uputio tijekom prošlogodišnje utrke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙