FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imenovan predstavnik Vlade u NO Varteksa

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Za člana Nadzornog odbora (NO)varaždinske tekstilne industrije Varteks kao predstavnik Vladeimenovan je Krešimir Dragić, objavili su iz Varteksa, a prenosiVaraždinska burza.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Za člana Nadzornog odbora (NO) varaždinske tekstilne industrije Varteks kao predstavnik Vlade imenovan je Krešimir Dragić, objavili su iz Varteksa, a prenosi Varaždinska burza.

Kako se navodi u priopćenju, Vlada je na sjednici održanoj 10. ožujka donijela odluku o imenovanju člana Vlade u NO Varteksa, a odluka je donesena u skladu sa zaključcima sastanka održanog sredinom prosinca prošle godine u Ministarstvu financija, a na inicijativu Vlade oko rješavanja situacije u Varteksu.

Na tom su sastanku Varteksu odobrena državna jamstva za odobrena kreditna sredstva HBOR-a.

Sukladno odlukama tog sastanka, Uprava Varteksa obvezala se sazvati izvanrednu skupštinu radi imenovanja predstavnika Vlade u Nadzorni odbor koja je i održana 7. veljače ove godine. Odlukom izvanredne skupštine Varteksa stvoreni su uvjeti za imenovanje člana Vlade u Nadzorni odbor Varteksa.

Glavna skupština tada je donijela odluku prema kojoj se broj članova NO sa dotadašnjih pet povećava na sedam članova. Pet članova bira glavna skupština, jednog biraju radnici Varteksa sukladno zakonu, a jednog imenuje i opoziva Vlada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙