FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Urugvajski izbornik krivi suca za remi protiv Brazila

MONTEVIDEO, 31. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometaši Urugvaja, kojise očajnički bore za četvrto mjesto i izravni plasman na Svjetskoprvenstvo 2006. u Njemačkoj, bili su vrlo nezadovoljni što su protivaktualnih svjetskih prvaka Brazilaca na svom terenu u Montevideuodigrali 1-1.
MONTEVIDEO, 31. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometaši Urugvaja, koji se očajnički bore za četvrto mjesto i izravni plasman na Svjetsko prvenstvo 2006. u Njemačkoj, bili su vrlo nezadovoljni što su protiv aktualnih svjetskih prvaka Brazilaca na svom terenu u Montevideu odigrali 1-1.

S tim bodom Urugvaj je pet kola prije kraja kvalifikacija ostao na petom mjestu s tri boda zaostatka za četvrtim Paragvajem, dok mu treći Ekvador bježi četiri boda. Prve četiri reprezentacije južnoameričkih kvalifikacija izravno će se plasirati u Njemačku, dok će petoplasirani morati razigravati s pobjednikom oceanijske zone.

Izrazito nezadovoljan bio je urugvajski izbornik Jorge Fossati jer smatra da je Brazil izjednačujući pogodak postigao iz zaleđa.

"Zbog sudačke pogreške visi nam odlazak na SP. Samo bod osvojen u utakmici na domaćem terenu još više boli zbog načina na koji smo ostali bez ostala dva", ljutit je bio Fossati.

Urugvaj je poveo u 49. minuti pogotko Diega Forlana, a izjednačio je Emerson u 68. iz situacije koja je izgledala kao zaleđe.

Inače, Brazil nikada nije uspio pobijediti Urugvaj u Urugvaju u natjecateljskoj utakmici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙