FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Ranieri tuži Valenciju

MADRID, 30. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bivši trener španjolskognogometnog prvoligaša Valencije Claudio Ranieri tužit će svogdonedavnog poslodavca zbog neisplaćenih dugovanja.
MADRID, 30. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bivši trener španjolskog nogometnog prvoligaša Valencije Claudio Ranieri tužit će svog donedavnog poslodavca zbog neisplaćenih dugovanja.

Valencia je otkazala Ranieriju prošloga mjeseca, a klub i trener se nisu uspjeli dogovoriti oko visine odštete koju bi Ranieri trebao dobiti.

"Do dolaska na sud imamo još dva mjeseca tijekom kojih ćemo se pokušati dogovoriti s klubom, ali kako sada stvari stoje to se čini malo vjerojatnim", izjavio je Ranierijev odvjetnik Juan de Dios Crespo.

Ranieri od Valencije zahtjeva da mu se isplati čitav iznos trogodišnjeg ugovora u visini od 8.1 milijuna eura iako je na klupi proveo tek osam mjeseci, dok iz Valencije pristaju platiti polovinu tog iznosa jer je Talijan javno priznao kako nije uspio izvući maksimum iz igrača koje je imao na raspolaganju.

Ovo je već drugi put u samo 10 mjeseci da će se Valencia sa svojim bivšim trenerom naći na sudu. I prošlosezonski trener Rafael Benitez tužio je klub jer mu nisu isplaćene premije za osvajanje naslova prvaka Španjolske i Kupa UEFA-e.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙