FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Seattle u doigravanju

NEW YORK, 30. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Miami Heat uživa unajboljoj sezoni u povijesti, već davno su osigurali doigravanje iprvo mjesto Istoka, a sinoć su pobjedom protiv Toronto Raptorsa(103:91) produžili klupski rekord na 17 uspjeha kod kuće zaredom.
NEW YORK, 30. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Miami Heat uživa u najboljoj sezoni u povijesti, već davno su osigurali doigravanje i prvo mjesto Istoka, a sinoć su pobjedom protiv Toronto Raptorsa (103:91) produžili klupski rekord na 17 uspjeha kod kuće zaredom.

Naravno da su se takva dostignuća mogla i očekivati dolaskom Shaquillea O'Neala, koji je sinoć sa 28 poena i uz vrhunsku pomoć Dwyanea Wadea (27), u zadnjoj četvrtini (24:10) razbio otpor Kanađana. Toronto je ovim porazom praktički ostao bez playoffa, a otuda i nervoza - Morris Peterson se posvađao sa Wadeom, nije ga smirila ni tehnička i doživio je isključene, koje je u zadnjim minutama dobio i trener Sam Mitchell. Toronto je jedna od pet momčadi koje su svladali Heat na Floridi.

Seattle SuperSonicsi su pobjedom nad Memphis Grizzliesima 102:99 i teoretski osigurali doigravanje, a zasluge idu Rayu Allenu (22) i Jeromeu Jamesu (22) koji je 46 asekundi prije kraja pogodio kod 99:99 jedno slobodno, a potom oduzeo loptu u obrani. Pobjedu je koševima iz slobodnih bacanja osigurao Luke Ridenour (15). Španjolac Pau Gasol (24) najbolji kod Memphis, koji je u zadnjoj četvrtini vodio sa 14 razlike, no Seattle je, i bez drugoga najbojega strijelca Rasharda Lewisa (ozljeda stopala), uspio preokrenuti.

Cleveland Cavaliersi su sa 94:94 dobili L.A. Clipperse, dok su L.A. Lakersi sa 117:107 svladali New York Knickse. U toj utakmici je Kobe Bryant zabio 32, a Stephon Marbury čak 45 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙