FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rui Costin zrakoplov prinudno sletio

MILANO, 29. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Privatni zrakoplov u kojem suse nalazili vezni igrač Milana, Portugalac Rui Costa i njegova obiteljprinudno je sletio u milansku zrakoplovnu luku Malpensa zbog problemasa stajnim trapom.
MILANO, 29. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Privatni zrakoplov u kojem su se nalazili vezni igrač Milana, Portugalac Rui Costa i njegova obitelj prinudno je sletio u milansku zrakoplovnu luku Malpensa zbog problema sa stajnim trapom.

Prilikom leta prema Italiji mehanizam u stajnom trapu se pokvario i zrakoplov je morao sletjeti bez kotača. Zbog opasnosti koja je prijetila zrakoplovna luka je zatvorena na jedan sat, a vatrogasne službe su pistu prekrile pjenom kako bi smanjile mogučnost trenja i opasnost od izbijanja požara. Sletanje je uspješno obavljeno, a nitko od 11 osoba koliko ih se nalazilo u zrakoplovu nije ozlijeđen.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Sve službe odradile su posao bez pogreške i zrakoplov je uspješno prizemljen," kazala je glasnogovornica Malpense, Carla Fusati.

Bivši portugalski reprezentativac vraćao se u Milan nakon odmora provedenog u egipatskom Sharm el Sheiku.

Bilo je to drugo prinudno sletanje u milanskoj zrakoplovnoj luci u utorak. U ranim jutarnjim satima zbog udara munje za vrijeme leta morao je ranije prizemljiti i zrakoplov švicarske kompanije Swiss air koji je letio iz Lugana u Zurich, a u njemu se nalazilo 49 putnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙