FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na pojedinim dionicama magla usporava promet

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Zbog magle usporeno se prometuje nadionici Jezerane-tunel Sv.Rok, autoceste A1 Split-Zagreb, kao i na A3Zagreb-Lipovac, gdje je na dionici Nova Gradiška-Slavonski Brodvidljivost mjestimice smanjena na 50 metara, izvijestio je jutros u 7sati Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Zbog magle usporeno se prometuje na dionici Jezerane-tunel Sv.Rok, autoceste A1 Split-Zagreb, kao i na A3 Zagreb-Lipovac, gdje je na dionici Nova Gradiška-Slavonski Brod vidljivost mjestimice smanjena na 50 metara, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski autoklub.

Promet je slabe gustoće na većini cesta i teče uglavnom bez zastoja, a oprez pri vožnji savjetuje se zbog još uvijek mjestimično vlažnih kolnika u Gorskom kotaru i Lici, kao i na području od V.Kopanice do Županje. Odroni zemlje i kamenja mogući su na državnim cestama, D1 Knin-Gračac, D27 Gračac-Obrovac, kao i na cestama u gorju, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, te duž Jadranske magistrale.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Macelj, a ostalim prijelazima prometuje se uglavnom bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito.

Zbog radova je zatvoren dio preticajnog traka obilaznice Zagreba, na kraku čvora Lučko, koji vodi za Ljubljanu i Maribor, isto kao i dio servisne ceste čvora Lučko jug iz smjera Bregane.

Do 2. travnja, svake noći, u vremenu od 22 do 6 h, u tunelu Učka postavlja se svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet kroz tunel, u dužini od 500 m, biti reguliran semaforima.

Do daljnjega, zbog radova, uvodi se privremena regulacija, prometovanja preko Krčkog mosta, gdje je brzina vožnje ograničena na 40km/h.

Do 10. travnja razminiranje je okoliša državne ceste D25, dionica Lički Osik, u vremenu od 8 do 13 sati.

Na dionicama državne ceste D1, GP Macelj-Krapina-Zagreb, izvode se radovi na izgradnji buduće autoceste Krapina-Macelj. Promet će se, povremeno, preusmjeravati ili zaustavljati, pa molimo vozače za strpljenje i oprez. Do završetka izgradnje privremenog priključka do gradilišta buduće A2 Zagreb-Macelj, na dionici D1, te Đurmanec-Lepajci (do 30.6., izuzev na dane 27. i 28. 03. 2005. god), promet regulira privremena signalizacija.

Danas u vremenu od 8 do 17 h, povremeno će biti zatvarana državna cesta D2 na dionici nadvožnjak Nemetin, zbog razminiranja zemljišnog pojasa ceste. Promet će se propuštati po 15 min svakog sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙