FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Magath nezadovoljan

MUNCHEN, 26. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Premda je Bayern Munchen jošuvijek u igri za naslov pobjednika Lige prvaka, te prvo mjesto unjemačkom prvenstvu i Kupu, trener bavarske momčadi, Felix Magathnezadovoljan je što u klubu još uvijek osjeća nepovjerenje.
MUNCHEN, 26. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Premda je Bayern Munchen još uvijek u igri za naslov pobjednika Lige prvaka, te prvo mjesto u njemačkom prvenstvu i Kupu, trener bavarske momčadi, Felix Magath nezadovoljan je što u klubu još uvijek osjeća nepovjerenje.

"U klubu me još uvijek nisu svi prihvatili. Osjećam lagani otpor. Premda smo u igri za tri trofeja ne vjeruju mi 100 posto," kazao je Magath.

Bivši trener Stuttgarta zamijenio je na Bayernovoj klupi Ottmara Hitzfelda i već u prvoj sezoni došao u priliku osvojiti tri naslova. "Teško je očekivati kako ćemo osvojiti sva tri, no još uvijek smo u igri," dodao je Magath.

Bayern se plasirao u polufinale nacionalnog Kupa, u Bundesligi je prvi, a četvrtfinalu Lige prvaka će igrati protiv londonskog Chelsea.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙