FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Utakmica u Detroitu kasnila zbog prijetnje bombom

DETROIT, 26. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Sinoćnja utakmica NBA ligeizmeđu domaćeg Detroita i Indiane kasnila je 85 minuta zbog prijetnjeda je u dvorani postavljena bomba.
DETROIT, 26. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Sinoćnja utakmica NBA lige između domaćeg Detroita i Indiane kasnila je 85 minuta zbog prijetnje da je u dvorani postavljena bomba.

Naime, netko je telefonom dojavio da se u svlačionici Indiane nalazi bomba. I dok su igrači gostujuće momčadi čekali u autobusu, policija je pažljivo pretražila prostoriju, te je utvrdila da je prijetnja lažna.

Utakmica je završila pobjedom Indiane 94-81.

Bilo je ovo prvo gostovanje Indiane u Detroitu nakon najtežeg incidenta u povijesti NBA lige, koji se dogodio u studenome prošle godine. Tada je došlo do velike tučnjave među igračima, a pojedini košarkaši Indiane čak su se i potukli s navijačima Detroita. Nakon tog incidenta NBA liga je izrekla dugotrajne suspenzije igračima koji su označeni za glavne krivce. Također, petoricu igrača Indiane i četvoricu navijača Detroita čeka sudski postupak pred okružnim sudom u Detroitu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙