FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 25. ožujka

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 25. ožujka.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 25. ožujka.

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor položit će u povodu uskrsnih blagdana vijence i zapaliti svijeće na Mirogoju: kod Središnjeg križa u Aleji poginulih branitelja (11 sati), na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana (11,15 sati) i kod grobnice neidentificiranih žrtava iz Domovinskog rata - Kenotafa (11,45 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata policije Hrvatske na temu: "Zatvorite sezonu lova na policajce" (prostorije Sindikata policije Hrvatske, Ulica kralja Držislava 4 u 11 sati).

POREČ - Prva podjela doniranih 2500 sadnica maslina za individualne poljoprivrednike koje su kupljene iz sredstava nacionalne donatorske kampanje "Posadimo život" projekta "Zeleno" i uz sufinanciranje Istarske županije i gradova Poreča i Višnjana, na čijim područjima će se posaditi stabla (susret ispred Poglavarstva Poreča u 11 sati i odlazak do skladišta MIH, Nikole Tesle 11 u 11.15 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinare Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u povodu 50 godina zlatnog jubileja umjetničkog rada dramske prvakinje Neve Rošić koji će se obilježiti 8. travnja premijerom komedije "Galeb" A. P. Čehova u kojoj N. Rošić igra ulogu Irine Nikolajevne Arkadine (brod Liburnija u 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Dubravka Dadić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙