FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Paparazzi" tjeraju Beckhama iz Reala

MANCHESTER, 24. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Vezni igrač madridskog Realai kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham (29) izjavioje da zbog pritiska "paparazza" na njegov privatni život u Madridurazmišlja čak i o odlasku iz Reala.
MANCHESTER, 24. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Vezni igrač madridskog Reala i kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham (29) izjavio je da zbog pritiska "paparazza" na njegov privatni život u Madridu razmišlja čak i o odlasku iz Reala.

"U posljednja dva tjedna dogodilo mi se nekoliko neugodnih situacija s 'paparazzima' koji su me naveli da razmislim o svom odlasku. Volim igrati za Real, volim Španjolsku i navijače, ali ono što mi se događa u posljednje vrijeme prelazi sve granice", kazao je Beckham u razgovoru za britanski dnevnik "The Guardian" uoči reprezentativnog dvoboja protiv Sjeverne Irske, te naveo nekoliko primjera:

"Prije nekoliko dana 'paparazzi' su u stopu slijedili mog najstarijeg sina Brooklyna dok je išao na trening. Kako sam ja bio na treningu, a Victoria je čuvala najmlađeg sina Cruza, Brooklyn je bio sam i kako je riječ je o šestogodišnjem djetetu, logično je da se uplašio. Također, nedavno su 'paparazzi' kampirali ispred vrtića u kojemu se s drugom djecom igrao moj drugi sin Romeo, te ga fotografirali u igri s vršnjacima. Po mom sudu, to je preveliko zadiranje u privatnost i trenutačno sam u situaciji da ne znam hoću li ostati u Madridu ili ne".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙