FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šest hrvatskih klubova mijenjalo trenere

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Odlaskom Stanka Mršića iz Zadra brojhrvatskih nogometnih prvoligaša koji su ove sezone promijenili trenerapopeo se na šest.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Odlaskom Stanka Mršića iz Zadra broj hrvatskih nogometnih prvoligaša koji su ove sezone promijenili trenera popeo se na šest.

Osim Zadra ove sezone trenere su mijenjali i Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo, Kamen Ingrad i Međimurje. Apsolutni rekorder, ne samo u Hrvatskoj već i šire, je Dinamo. "Modri" su do početka drugog dijela prvenstva promijenili čak četiri trenera. Klub iz Maksimirske 128 ove sezone vodili su Jurčević, Bago, Gračan i Lončarević, a u preostalih 10 utakmica Lige za ostanak momčad će voditi Zvjezdan Cvetković.

Burno je bilo u Međimurju, koje je promijenilo dvojicu trenera (Orehovec - Jurić), a momčad trenutačno vodi Dovečer. Na otvaranju sezone splitski Hajduk je vodio Katalinić, a potom je momčad preuzeo Slišković. U Slaven Belupu također se dogodila jedna promjena - Nižetića je naslijedio Karačić, dok je na klupi Kamen Ingrada Gračana nakon odlaska u Dinamo zamijenio Braović. Posljednja promjena dse dogodila na Stanovima, Mršiću je raskinut ugovor, a njegov nasljednik još nije poznat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙