FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 24. ožujka

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 24. ožujka.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 24. ožujka.

ZAGREB - Potpredsjednik hrvatske Vlade za gospodarstvo Damir Polančec posjetit će Hrvatsku udrugu poslodavaca i održati radni sastanak s njenim čelnicima. Na sastanku će između ostalog biti riječi o mogućoj suradnji HUP-a i Vlade na području ključnih gospodarskih tema. Nakon sastanka predviđene su izjave za novinare (9,30 sati, HUP, P. Hatza 12).

ZAGREB - S ciljem pružanja potpore konkurentnosti hrvatskog gospodarstva tvrtka Deloitte&Touche organizira prezentaciju pod nazivom "Dosezi i izazovi programa 20 ključeva u Hrvatskoj". Primjena tog programa započela je u travnju prošle godine, uz potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva koje i subvencionira 40 posto troškova tvrtkama sudionicama programa. Na prezentaciji će biti riječi i o iskustvima provedbe spomenutog programa (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca i USAID potpisat će Sporazum o partnerstvu, odnosno pružanju tehničke pomoći u području poticanja malog i srednjeg poduzetništva, čiji je cilj povećanje izvoza i zaposlenosti (12,00 sati, HUP, P. Hatza 12).

ZAGREB - Zagrebačka županija, Croatia osiguranje, Hrvatski stočarski centar i Hrvatske šume potpisat će ugovor o suradnji. Tim ugovorom Zagrebačka županija nastavlja sa subvencijama u poljoprivredi, šumarstvu i lovstvu (11,00 sati, Zagrebačka županija, Vukovarska 72/V).

ZAGREB - Hrvatska zrakoplovna tvrtka Croatia Arilines na konferenciji za novinare predstavit će novosti u ljetnom redu letenja, posebne akcije sa sniženim cijenama karata te uvođenje e-payment usluge, odnosno naplate zrakoplovnih karata preko interneta (9,00 sati, Croatia Airlines, zgrada Zagrepčanke, Savska cesta 41).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke Microsoft Hrvatska na konferenciji za novinare najavit će predstojeću konferenciju "Microsoft Windays" koja će se održati u Opatiji od 26. do 29. travnja, kao i sadržaj same konferencije (11,00 sati, Microsoft, Turinina 3).

ZAGREB - Renault Nissan Hrvatska na konferenciji za novinare najavit će početak prodaje obnovljene Lagune i obnovljenog Vel Satisa te iznijesti planove poslovanja (12,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Muškarci i žene u Hrvatskoj u jednakoj se mjeri služe Internetom za pronalazak posla i ravopravni su što se tiče zastupljenosti životopisa i traženja posla putem Interneta; čak se više ženskih životopisa može pronaći s područja velikih regionalnih centara kao što su Zagreb, Rijeka, Osijek i Split, navodi se u analizi Internet portala posao.hr. Taj portal ima bazu od ukupno 14.226 životopisa, u njih 14.017 naveden je spol - muških životopisa ima 7.006, a ženskih 7.011.

Urednik: Darko Buković

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙