FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 24. ožujka

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Najava fotografija za četvrtak, 24.ožujka:
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Najava fotografija za četvrtak, 24. ožujka:

BIZELJSKO - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić će na inicijativu slovenske strane sudjelovati na radnom ručku i neformalnom susretu sa slovenskim predsjednikom Janezom Drnovšekom, tijekom kojega će dvojica državnih čelnika razmijeniti mišljenje o nizu pitanja od interesa za dvije zemlje. (Gostionica Šekoranja, Bizeljsko, 13 sati). Prije radnog ručka predviđene su izjave za javnost.

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Središnjeg odbora HNS-a Radimira Čačića na temu "Gospodarska situacija u zemlji u svjetlu odgode pregovora s EU i program izgradnje autocesta (prostorije Središnjeg ureda HNS-a, Kneza Mislava 8 u 11 sati).

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca i USAID potpisat će Sporazum o partnerstvu, odnosno pružanju tehničke pomoći u području poticanja malog i srednjeg poduzetništva, čiji je cilj povećanje izvoza i zaposlenosti (12,00 sati, HUP, P. Hatza 12).

ZAGREB - Predstavljanje knjiga Slobodana Novaka "Pristajanje" o kojoj će govoriti kroatist dr. Krešimir Nemec, urednica Nives Tomašević i autor (DHK, Trg bana Jelačića 7 u 18 sati).

ZAGREB - Završni program 42. Goranovog proljeća na kojem će sudjelovati aktualni dobitnik Goranova vijenca Ivan Rogić Nehajev, dobitnica nagrade Goran za mlade pjesnike Ivana Bodrožić te gosti pjesnici iz inozemstva, lutkarska skupina Cemelota iz Franucuske, glazbena skupina Ščukin berek iz Koprivnice, Ana Kvrgić i Arsen Dedić (Tetar ITD, Savska 25 u 19 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙