FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Manuel Fernandes umjesto Petita

ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - Benficin srednjak Armando Petiti(28) neće, zbog ozljede rebara, igrati za portugalsku reprezentacijuove subote u prijateljskoj utakmici s Kanadom kao ni u srijedu kadPortugal igra kvalifikacijski susret za SP 2006. protiv Slovačke.
ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - Benficin srednjak Armando Petiti (28) neće, zbog ozljede rebara, igrati za portugalsku reprezentaciju ove subote u prijateljskoj utakmici s Kanadom kao ni u srijedu kad Portugal igra kvalifikacijski susret za SP 2006. protiv Slovačke.

Petitu su napukla rebra u sudaru s protivničkim igračem na subotnjoj prvenstvenoj utakmici sa Setubalom (2:0) pa će prema nalogu klupskog liječnika morati mirovati barem dva tjedna.

Portugalski izbornik Luiz Felipe Scolari objavio je da će ozlijeđenog Petita na utakmicama s Kanadom i Slovačkom zamijeniti njegov klupski suigrač Manuel Fernandes.

Reprezentacija Portugala još nije poražena u 3. europskoj kvalifikacijskoj skupini pa se nalazi na prvom mjestu s 13 osvojenih bodova, ispred Slovačke koja ima 10 bodova, ali i utakmicu manje odigranu od Portugala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙