FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Peruanci ne strahuju od Brazilaca

ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - Uoči kvalifikacijske utakmiceza SP s Brazilom, ponajbolji peruanski reprezentativci iskazuju velikioptimizam.
ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - Uoči kvalifikacijske utakmice za SP s Brazilom, ponajbolji peruanski reprezentativci iskazuju veliki optimizam.

"Mi znamo da je brazilska momčad puna vleikih igrača, ali mi ćemo im se u Goianiji suprotstaviti hrabro, bez imalo treme" - kazao je peruanski reprezentativac Jefferson Farfan, koji igra u nizozemskom PSV-u iz Eindhovena.

Srednji branič peruanske momčadi, Juan Vargas, nadovezao se na Farfana:

"Brazilci su težak protivnik, ali mi ih možemo svladati. Jadna je momčad koja ne posjeduje pobjednički mentalitet i ne nada se uspjehu protiv svakog pa i najjačeg rivala.

Peruanski kapetan Nolberto Solano smatra da su njegovi reprezentativni suigrači, koji brane boje europskih klubova, poput Claudija Pizara, ovog puta iznimno naoštreni na Brazil i da optimistički najavljuju pobjedu nad svjetskim prvacima:

"Imat ćemo vrlo dobar napad u Goianiji, ali ga i obrana mora dobro podržavazi pa uspjeh neće izostati."

Peruanci, koji su zadnje dvije utakmice s Brazilcima remizirali (oba puta rezultat je glasio 1:1) vrlo hrabro najavljuju da će ovog puta svladati Brazilce na njihovom terenu, očigledno, ne mareći previše za podatak da reprezentacija Brazila još nikada nije bila poražena pred svojim navijačima u nekoj kvalifikacijskoj utakmici za SP.

Reeprezentacija Perua, koju kao izbornik vodi Brazilac Paulo Autuori, trenutačno je 7. na ljestvici južnoameričke kvalifikacijske lige za SP sa 13 bodova iz 11 nastupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙