FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rekordnih 5.000 trkača na krosu sportskih novosti

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Više od 5000 natjecatelja, od kojihoko 3.500 učenika osnovnih i srednjih škola, kojima će to ujedno bitidržavno prvenstvo u trčanju u prirodi, te oko 1.500 studenata, koji ćesudjelovati u kros prvenstvu Zagrebačkog sveučilišta, nastupit će 10.travnja na 22. Krosu Sportskih novosti na Jarunu.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Više od 5000 natjecatelja, od kojih oko 3.500 učenika osnovnih i srednjih škola, kojima će to ujedno biti državno prvenstvo u trčanju u prirodi, te oko 1.500 studenata, koji će sudjelovati u kros prvenstvu Zagrebačkog sveučilišta, nastupit će 10. travnja na 22. Krosu Sportskih novosti na Jarunu.

Spomenutih 3.500 osnovno i srednjoškolaca samo su najbrži predstavnici ukupno oko 200.000 učenika, koliko ih se natjecalo u lokalnim kvalifikacijama i na taj način također sudjelovalo u Krosu SN, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Romana Caput-Jogunica, pomoćnica minstra za šport pri Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa koje je pokrovitelj Krosa SN, pozvala je i predškolce da se uskoro uključe u ovu jedinstvenu sportsku priredbu.

Direktor ŠRC Jarun, Aleksa Kocijan, iznio je ideju da se ustroji Velika nagrada Jaruna, s prijelaznim peharom na koji bi bila ugravirana imena pobjednika.

Nastup mladih trčača bit će po tradiciji popraćen bogatim estradnim programom, a najboljim pojedincima te najuspješnijim voditeljima i nastavnicima osigurane su brojne vrijedne nagrade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙