FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 22. ožujka

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak,22. ožujka, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 22. ožujka, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Prva međunarodna konferencija o hrvatskom tržištu nekretnina, na kojoj se očekuje oko 300 sudionika, otvara se u Zagrebu. Na skupu će 44 predavača, od čega četvrtina stranih, izlagati o općem stanju na hrvatskom tržištu nekretnina, tržištu u srednjoj i istočnoj Europi, pravnoj regulaciji područja nekretnina, osiguranju, financiranju, privatizaciji i drugim temama. Skup će otvoriti ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić, a govorit će i zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić, predsjednik Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Dubravko Ranilović, predsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) Damir Ostović te mnogi drugi ugledni strani i domaći predavači. Skup organiziraju HFP, Američka trgovačka komora u Hrvatskoj, Austrijski ured za vanjsku trgovinu i tvrtka Filipović - poslovno savjetovanje (9 sati, Hotel Westin Zagreb, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja raspravu o Vladinu prijedlogu da se osnuje devet novih općina: Lopar, Podvinje, Vrsi, općina Vinodolska, Funtana, Tribunj, Štitar, Tar Vabriga i Budrovac. Zastupnici će raspraviti i izmjene Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi slijedom kojih bi status velikih gradova dobilo njih 22 - uz sva županijska središta taj bi status pripao i Puli i Velikoj Gorici koji imaju više od 40 tisuća stanovnika (Trg sv. Marka 6, u 9,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare URSH na kojoj će predsjednik URSH-a Boris Kunst i predsjednik Hrvatskog liječničkog sindikata dr. Ivica Babić govoriti na temu "Je li štrajk liječnika zakonit?" (Ulica kralja Držislava 4 u 11 sati).

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća održat će se u zgradi Vlada RH (Trg sv. Marka 2 u 15 sati).

ZAGREB - Sjednica Izvršnog odbora zagrebačkog Dinama (stadion Maksimir, 17 sati).

OSIJEK - Svjetski dan voda obilježit će se svečanošću koju organizira Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva. U sklopu nje će se održati dodjela nagrada i priznanja te predstavljanje Studije vodnogospodarstvenog uređenja Grada Osijeka, knjiga "Žeđ na izvoru; Moja odgovornost za vodu" i glasilo "Hrvatske vode", (hotel Osijek, Šamačka 4). Bit će organizirana i plovidba rijekom Dravom nizvodno od Osijeka do vojarne II. Riječkog zdruga.

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙