FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 21. ožujka

ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Najava fotografija za ponedjeljak,21. ožujka:
ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Najava fotografija za ponedjeljak, 21. ožujka:

ZAGREB - Sjednica Odbora za poljoprivredu i šumarstvo Hrvatskog sabora o Konačnom prijedlogu zakona o genetski modificiranim organizmima (12 sati, Trg sv. Marka 6, dvorana Stjepana Radića 133).

ZAGREB - Sjednica Odbora za financije i državni proračun Hrvatskog sabora na kojoj će riječi biti o Izviješću o radu Državnog ureda za reviziju za 2004., Izviješću o obavljenim revizijama za 2003., Izviješću o obavljenim revizijama za 2003. posebni dio -službena tajna, te Izviješću o radu za 2004. Komisije za vrijednosne papire RH (14 sati, Trg sv. marka 6, dvorana Ante Starčevića).

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt obavit će redoviti obilazak Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Zagrebu (Hrvatske bratske zajednice bb, 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba zastupnika SDP-a, na kojoj će predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova Gordana Sobol izvijestiti o rezultatima održavanja humanitarnog koncerta Zdenke Kovačićek i gostiju "Žene za žene" (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana "Ivan Kukuljević", 11,30 sati).

ZAGREB/ZRAČNA LUKA - Dolazak američkog zrakoplova koji će između 21. i 25. ožujka izvesti vježbovni let u hrvatskom i slovenskom zračnom prostoru. Taj let je predviđen ugovorom "Open Skies" o otvaranju zračnog prostora, sklopljenim između SAD-a, Hrvatske i Slovenije i ratificiranim u Hrvatskoj 2003. Trenažni let nad SAD-om izveden je u prosincu prošle godine. Predstavnicima medija bit će omogućeno fotografiranje zrakoplova (izvana) (polazak ispred zgrade MORH-a, Stančićeva 6, 12,45 sati).

ZAGREB - Hrvatska sekcija frankofonskih novinara poziva na svečanost u povodu Tjedna frankofonije na kojoj će gost biti Georges Gros, glavni tajnik UPF-a (Međunarodne udruge frankofonskih medija) - (HND, Perkovčeva 2, 18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙