FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Iversonu krenulo nakon što je skinuo bandažu

NEW YORK, 19. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - U petak su se u NBA ligisučelili hrvatski reprezentativci Zoran Planinić i Gordan Giriček. Nakraju zadovoljniji je bio Planinić, čiji su New Jersey Netsi kod kućedobili Utah Jazz 94-80.
NEW YORK, 19. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - U petak su se u NBA ligi sučelili hrvatski reprezentativci Zoran Planinić i Gordan Giriček. Na kraju zadovoljniji je bio Planinić, čiji su New Jersey Netsi kod kuće dobili Utah Jazz 94-80.

Planinić je za 21 minutu upisao 10 koševa, 1 skok i 1 asistenciju. Giriček je za Utah odigrao 15 minuta, ubilježivši 1 skok i 2 dodavanja.

Najbolji igrač Netsa bio je Vince Carter sa 23 poena, a Andrei Kirilenko, koji je ubacio 15 koševa, predvodio je Jazzere. Utahu je to bio osmi uzastopni poraz.

Kukočev Milwaukee na domaćem je terenu dobio Washington 99-90. Hrvatski košarkaš je u 12 minuta ostvario 5 koševa, 2 skoka i 4 asistencije, a prvi strijelac domaćina bio je Michael Redd sa 26 poena.

Philadelphia se grčevito bori za mjesto u doigravanju. U klubu je opća mobilizizacija, pa ni ozlijeđeni igrači nemaju priliku zaliječiti "rane". To vrijedi i za Allena Iversona, koji je u utorak ozlijedio palac i od tada uopće nije trenirao. Na gostovanju u Clevelandu započeo je utakmicu s bandažiranim palcem, ali kada je promašio prva četiri šuta skinuo je povez i to se pokazalo odličnim za njegovu ekipu. Sixersi su dobili 93-81, a Iverson je zabio 31 koš.

Lakersi polako zaostaju u borbi za doigravanje. Sinoć su u gostima kod Indiane poraženi 97-103. Prvi strijelac Lakersa bio je bivši "cibos" Chucky Atkins sa 23 koša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙