FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

D. Todorić: BBB-ima ulaz zabranjen

BEOGRAD, 17. ožujka 2005. (Hina) - Čelnici košarkaških klubovaPartizana i Cibone u stalnoj su vezi kako bi se spriječilo da seponove incidenti kakvi su se dogodili na prošlotjednoj rukometnojutakmici između Zagreba i Partizana, piše beogradski dnevnik "Blic".
BEOGRAD, 17. ožujka 2005. (Hina) - Čelnici košarkaških klubova Partizana i Cibone u stalnoj su vezi kako bi se spriječilo da se ponove incidenti kakvi su se dogodili na prošlotjednoj rukometnoj utakmici između Zagreba i Partizana, piše beogradski dnevnik "Blic".

"Cibona prema pravilnicima Jadranske lige ne dovodi organizirano navijače, ali ukoliko se na vratima dvorane Pionir i pojavi netko od Bad Blue Boysa, ulaz će im biti zabranjen. Međutim, uvjeren sam da do toga neće doći, jer očekujemo da će u slučaju eventualnog skupnog prelaska srpsko-hrvatske granice reagirati i MUP", izjavio je za današnji "Blic" Partizanov dužnosnik Dragan Todorić.

"Nedavni događaji iz Zagreba opravdano su izazvali dosta revolta u Srbiji, a nadam se da će se Partizan, kao jedan veliki i ozbiljan klub, i grad Beograd pokazati u mnogo boljem svjetlu. U dvobojima s Cibonom imamo ogromno iskustvo, s njima se od 1997. sastajemo gotovo svake godine, i vjerujem da neće biti problema. Već smo imali niz sastanaka s našim navijačima, koji su upoznati s time da, ako naprave neki eksces, mogu i kazneno odgovarati. Živimo u ludom vremenu i zato će na dan utakmice biti angažiran maksimalan broj policajaca", kazao je Todorić.

Ulaz u beogradsku dvoranu Pionir u nedjelju, na dan utakmice, bit će moguć od 15 sati, dva sata prije početka susreta, a gledatelji će biti pozorno pregledani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙