FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 18. do 21. ožujka

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Razmjerno povoljne biometeorološkeprilike u unutrašnjosti Hrvatske sutra će pridonijet dobromraspoloženju većine ljudi, iako je i dalje moguć umor uzrokovanvelikim temperaturnim promjenama, izvijestio je Državnihidrometeorološki zavod u biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 18. do 21. ožujka.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Razmjerno povoljne biometeorološke prilike u unutrašnjosti Hrvatske sutra će pridonijet dobrom raspoloženju većine ljudi, iako je i dalje moguć umor uzrokovan velikim temperaturnim promjenama, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod u biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 18. do 21. ožujka.

U Lici i Gorskom kotaru te na Jadranu biometeorološke će prilike biti vrlo povoljne.

Približavanje hladne fronte sa sjeverozapada uzrokovat će u subotu, 19. ožujka, vrlo nepovoljne biometeorološke prilike.

Kod osjetljivih je ljudi moguća glavobolja, smanjenje koncentracije i poteškoće sa snom. Poteškoće uzrokovane vremenom moguće su i kod srčanih, plućnih, reumatoloških i gastroenteroloških bolesnika. Moguća je pojačana osjetljivost na bolove, posebice na mjestima ranijih ozljeda.

I u nedjelju, 20. ožujka, zbog razmjerno nepovoljnih biometeoroloških prilika i dalje su moguće smetnje uzrokovane vremenom. Kod meteoropata je moguća nesanica, glavobolja, slabije raspoloženje, a poteškoće bi mogli imati i astmatičari, reumatičari te bolesnici s anginom pectoris.

U ponedjeljak, 21. ožujka, odmicanje ciklone od naših krajeva donijet će poboljšanje općeg stanja. Ipak, još uvijek su moguće manje poteškoće poput nesanice i slabijeg raspoloženja. Poteškoće bi mogli imati i astmatičari i reumatičari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙