FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Indian Wells: Federer ponovno zaustavio Ljubičića

ZAGREB/INDIAN WELLS, 17. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač IvanLjubičić nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira iz Mastersserije u Indian Wellsu. Po četvrti puta ove godine zaustavio ga jeprvi igrač svijeta Švicarac Roger Federer. U osmini finala Federer jenakon sat i 47 minuta igre pobijedio Ljubičića 7-6 (3), 7-6 (4).
ZAGREB/INDIAN WELLS, 17. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira iz Masters serije u Indian Wellsu. Po četvrti puta ove godine zaustavio ga je prvi igrač svijeta Švicarac Roger Federer. U osmini finala Federer je nakon sat i 47 minuta igre pobijedio Ljubičića 7-6 (3), 7-6 (4).

Koliko je to bio izjednačen dvoboj najbolje govori podatak da je tijekom cijelog meča zabilježena samo jedna break lopta. Imao ju je Federer u drugom setu, ali ju nije uspio iskoristiti. Federer je odlično igrao na svoj servis, pa je Ljubičić upio osvojiti tek 11 poena na početni udarac švicarskog tenisača.

Na kraju oba su seta odlučena u tie-breaku, a tu je bio koncentriraniji Federer, koji je drugi tie-break zaključio sa četiri "winnera". Tako je, nakon poraza u finalima Dohe, Rotterdama i Dubaia, Ljubičić i po četvrti puta ove godine izgubio od Federera.

No, Ljubo je i dalje igrač s najviše pobjeda na ATP Touru ove godine. Ima ih 24, a Federer jednu manje. Švicarac će u četvrtfinalu igrati protiv Nijemca Nicolasa Kiefera.

OSMINA FINALA:

Roger Federer (Švi/1) - Ivan Ljubičić (Hrv/13) 7-6 (3), 7-6 (4)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙