FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi ultrazvučni aparat u šibenkoj bolnici

ŠIBENIK, 16. ožujka 2005. (Hina) - Šibenska Opća bolnica dobila jedanas novi ultrazvučni uređaj vrijedan 600.000 kuna, nabavljendecentraliziranim novcem koji je Šibensko-kninska županija dobila odMinistarstva zdravstva.
ŠIBENIK, 16. ožujka 2005. (Hina) - Šibenska Opća bolnica dobila je danas novi ultrazvučni uređaj vrijedan 600.000 kuna, nabavljen decentraliziranim novcem koji je Šibensko-kninska županija dobila od Ministarstva zdravstva.

Predajući uređaj ravnatelju šibenske bolnice dr. Željku Buriću, župan Duje Stančić je naglasio kako je prošle godine za različite investicije Opća bolnica dobila 13,670.000 kuna decentralizirana novca te kako vjeruje da će toliko dobiti i ove godine.

Po Burićevim riječima novi ultrazvučni uređaj služit će u prvom redu za dijagnostiku bolesti srca, ali i za neurološke preglede i preglede štitnjače.

Burić je naglasio kako je posebno važno što će se novim uređajem moći obavljati pregled karotida, zbog čega su pacijenti iz Šibenika do sada dva puta na tjedan putovali u kninsku bolnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙