FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Miami prvi osigurao doigravanje

NEW YORK, 16. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši Miamija prva suNBA momčad koja je i službeno osigurala doigravanje. Ujedno, oni suprvi ove sezone uspjeli doći do 50. pobjede. Sinoć su gostima kod NewYork Knicksa slavili sa 98-96, a pobjednički koš sa zvukom sireneubacio je Dwyane Wade.
NEW YORK, 16. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši Miamija prva su NBA momčad koja je i službeno osigurala doigravanje. Ujedno, oni su prvi ove sezone uspjeli doći do 50. pobjede. Sinoć su gostima kod New York Knicksa slavili sa 98-96, a pobjednički koš sa zvukom sirene ubacio je Dwyane Wade.

On je sa 24 poena bio najbolji strijelac gostiju. Shaquille O'Neal dodao je 23 koša.

Bruno Šundov nije ulazio u igru kod Knicksa, koje je predvodio Stephon Marbury sa 24 poena.

Cleveland je kod kuće lakoćom dobio Giričekov Utah Jazz 92-73. Hrvatski reprezentativac odigrao je 18 minuta, upisavši 6 koševa (šut 3-5), 2 skoka i 2 asistencije.

Prvo ime susreta bio je igrač Clevelanda LeBron James, koji je postigao 36 koševa i 9 skokova.

Philadelphija je dobila LA Lakerse 108-91. Prvi strijelac lige Allen Iverson zabio je 36 poena za pobjedničku momčad i potpuno je zasjenio najboljeg igrača Lakersa Kobea Bryanta, koji se je zaustavio na 20 koševa.

Orlando, u kojem igra Mario Kasun, doživio je peti uzastopni poraz. Na gostovanju u Sacramentu izgubili su 94-105. Kasun je na terenu bio samo jednu minutu i, naravno, ostao je bez učinka.

Kod domaćina najbolji su bili Predrag Stojaković sa 27 i Mike Bibby sa 21 košem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙