FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kuerten ostao bez trenera

SAO PAULO, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bivši najbolji tenisačsvijeta i trostruki pobjednik Grand Slam turnira, Roland Garossa,Brazilac Gustavo Kuerten raskinuo je nakon 15 godina suradnju strenerom Larriem Passosom.
SAO PAULO, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Bivši najbolji tenisač svijeta i trostruki pobjednik Grand Slam turnira, Roland Garossa, Brazilac Gustavo Kuerten raskinuo je nakon 15 godina suradnju s trenerom Larriem Passosom.

"Zahvaljujem se Larriju na svim ovim godinama, međutim vrijeme je za promjenu. Pokušat ću se vratiti u svjetski vrh bez trenera," kazao je Brazilac, koji u dosadašnjoj karijeri osvojio 20 ATP naslova, a u posljednje vrijeme nije nastupao zbog oporavka od operacije kuka.

Kuerten i Passos su se razišli prijateljski i Brazilac će se prvi puta kao "sam svoj majstor" okušati na turniru u Valenciji.

"Vjerujem da sam sposoban za povratak, međutim ukoliko neću uspjeti neće to biti tragedija," dodao je Guga, koji se trenutačno nalazi na 86. mjestu svjetske ljestvice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙