FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ibrahimović ponovo u reprezentaciji

STOCKHOLM, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Napadač talijanskogprvoligaša Juventusa, Zlatan Ibrahimović ponovo se našao na popisušvedskog izbornika Larsa Lagerbacka uoči utakmice s Bugarskom (26.ožujka u Sofiji) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godineu Njemačkoj.
STOCKHOLM, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Napadač talijanskog prvoligaša Juventusa, Zlatan Ibrahimović ponovo se našao na popisu švedskog izbornika Larsa Lagerbacka uoči utakmice s Bugarskom (26. ožujka u Sofiji) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.

Ibrahimović je propustio posljednju utakmicu švedske vrste protiv Francuske (1:1) zbog bolova u leđima, no ozljeda je sada stvar prošlosti i Ibrahimović je posve spreman.

"Zlatan je jedan od najboljih napadača na svijetu i kada je u pravoj formi sam može odlučiti utakmicu," kazao je Lagerback. Švedski izbornik je za utakmicu s Bugarskom pozvao 20 igrača, a na popisu nema napadača Barcelone, Henrik Larsson koji se još uvijek nije oporavio od ozljede koljena.

Švedska se nalazi na prvom mjestu skupine osam sa devet bodova, Bugarska je druga sa sedam bodova i utakmicom manje, koliko ima i Hrvatska na trećem mjestu.

VRATARI: Andreas Isaksson (Stade Rennes), Magnus Hedman (Celtic)

BRANIČI: Erik Edman (Tottenham Hotspur), Petter Hansson (Heerenveen), Fredric Lundqvist (GIF Sundsvall), Teddy Lucic (BK Hacken), Olof Mellberg (Aston Villa), Mikael Nilsson (Southampton), Alexander Ostlund (Feyenoord)

VEZNJACI: Niclas Alexandersson (IFK Gothenburg), Daniel Andersson (Malmo), Kim Kallstrom (Stade Rennes), Tobias Linderoth (FC Copenhagen), Fredrik Ljungberg (Arsenal), Anders Svensson (Southampton), Christian Wilhelmsson (Anderlecht)

NAPADAČI: Marcus Allback (Hansa Rostock), Zlatan Ibrahimovic (Juventus), Mattias Jonson (Norwich City), Markus Rosenberg (Malmo)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙