FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Miami ponizio Milwaukee

NEW YORK, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Favoriti Istočnekonferencije NBA lige košarkaši Miamija ponizili su kod kuće KukočeveMiwaukee Buckse, pobijedivši sa 110-71.
NEW YORK, 15. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Favoriti Istočne konferencije NBA lige košarkaši Miamija ponizili su kod kuće Kukočeve Miwaukee Buckse, pobijedivši sa 110-71.

Odličan je bio branič Miamija Dwyane Wade, koji je za 26 minuta igre ubacio 29 poena. Shaquille O'Neal je dodao 21 koš i 9 skokova. Miamiju je to deveta pobjeda u nizu, a posljednjih osam utakmica dobili su sa 17 koševa viška u prosjeku.

Kod Milwaukeeja najefikasniji je bio Michael Redd sa 14 poena, dok je Toni Kukoč za osam minuta ubacio tri koša.

Nakon što je dvije utakmice izbivao zbog ozljede Tim Duncan vratio se u momčad San Antonija. Spursi ipak nisu bili kompletni. Nedostajali su im članovi početne petorke braniči

Tony Parker i Manu Ginobili, koji su ozlijeđeni.

Umjesto Parkera zaigrao je Slovenac Beno Udrih, koji je zabio 25 poena, što mu je učinak karijere. Duncan je na terenu proveo samo 26 minuta, te je ubilježio 18 koševa i 13 skokova za pobjedu San Antonija protiv New Orleansa 112-89.

Aktualni prvaci Detroit Pistonsi tek su u produžetku slomili Atlantu. Na kraju je bilo 114-108 za goste iz Detroita, koje su predvodili Tayshaun Prince (31 koš) i Rasheed Wallace (28 poena).

Houston je u gostima dobio Golden State Warriorse 97-94. Tracy McGrady postigao je 20, Juwan Howard 18, a Kinez Yao Ming 14 poena i 15 skokova za pobjedničku momčad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙