FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fizioterapeut Radić se ne osjeća krivim

ROVINJ,14. ožujka(Hina) - Uspjesi hrvatskih skijašica i skijaša gotovouvijek prate tempirani skandali unutar i oko naše skijaškereprezentacije. Tako je u najnoviji "slučaj" umiješan sada već bivšifizioterapeut naše skijaške vrste Miodrag Radić iz Rovinja koji jenakon četiri godine praćenja reprezentacije dobio otkaz zbog navodnog"neprimjerenog i neprihvatljivog ponašanja u hotelskoj sobi s JanicomKostelić i Anom Jelušić".
ROVINJ,14. ožujka(Hina) - Uspjesi hrvatskih skijašica i skijaša gotovo uvijek prate tempirani skandali unutar i oko naše skijaške reprezentacije. Tako je u najnoviji "slučaj" umiješan sada već bivši fizioterapeut naše skijaške vrste Miodrag Radić iz Rovinja koji je nakon četiri godine praćenja reprezentacije dobio otkaz zbog navodnog "neprimjerenog i neprihvatljivog ponašanja u hotelskoj sobi s Janicom Kostelić i Anom Jelušić".

Međutim, on je danas u Rovinju ustvrdio kako se ne osjeća krivim za nastalu situaciju.

"Ne osjećam se apsolutno krivim. Odgovorno tvrdim da sam s Janicom kao i s ostalim skijašicama tijekom četverogodišnje suradnje imao isključivo prijateljski odnos. Svake druge zlonamjerne insinuacije ne prihvaćam. S Janicom sam se vrlo dobro slagao iako je dosta zatvorena osoba", istaknuo je Radić dodavši kako su svi u reprezentaciji nakon novonastale situacije stali u njegovu obranu.

"Žao mi je što je sve tako završilo, no nikome ništa ne zamjeram. Ovo poglavlje s reprezentacijom je za mene završeno, a reprezentaciji želim svako dobro, puno sreće i uspjeha", naglasio je Radić.

Odgovarajući na pitanje kakvi su do sada bili odnosi u reprezentaciji Radić je kazao kako je bilo jako lijepih trenutaka, ali i napetih situacija jer je posao stresan. Trzavica je bilo što je normalno u ovom poslu, dodao je on, "no velikih problema nikada nije bilo".

Inače, Radićeva suradnja sa skijaškom reprezentacijom započela je prije četiri godine kada je u termama Selce počeo raditi s Ivicom Kostelićem. Ivici se očito svidio njegov način rada i pozvao ga u reprezentaciju gdje je surađivao do prije pet dana, odnosno do kada mu direktor reprezentacije Vedran Pavlek nije uručio otkaz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙