FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Indian Wells: Ančić izgubio od Berdycha

INDIAN WELLS, 13. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančićizgubio je dvoboj 2. kola na 2.72 milijuna dolara vrijednom ATPturniru iz "Masters serije" od Čeha Tomaša Berdycha sa 5-7, 6-3, 2-6.
INDIAN WELLS, 13. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić izgubio je dvoboj 2. kola na 2.72 milijuna dolara vrijednom ATP turniru iz "Masters serije" od Čeha Tomaša Berdycha sa 5-7, 6-3, 2-6.

Ančić je propustio veliku priliku u prvom setu, te potom još jednu na startu trećega što ga je na kraju stajalo poraza.

Naš je igrač prvi stigao do "breaka" prednosti kada je oduzeo Berdychu servis pri rezultatu 1-1 u prvom setu. No, tu je prednost ispustio kada je servirao pri vodstvu 4-3, da bi kod 6-5 za Berdycha još jednom izgubio svoj početni udarac, a samim time i prvi set.

I u drugom setu Ančić je brzo stigao do "breaka", ovoga puta kod rezultata 2-2, da bi kod 5-3 još jednom oduzeo servis Čehu i izjednačio omjer u setovima.

Veliku priliku da "slomi" protivnika Ančić je imao na početku trećega seta, pri vodstvu 1-0 imao je tri prilike da još jednom oduzme servis Berdychu. No, nakon što nije iskoristio niti jednu, odmah u sljedećoj igri Berdych je ostvario "break", kod vodstva 3-1 još jedan, te potom mirno priveo meč kraju.

U 3. kolu Berdych će igrati protiv Ivana Ljubičića koji je ranije svladao drugog Čeha Tomaša Ziba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙