FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Wanchope se potukao s navijačima Malage

MADRID, 13. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Napadač španjolskognogometnog prvoligaša Malage i kostarikanski reprezentativac PauloWanchope sukobio se s navijačima vlastitog kluba nakon domaćeg 1-2poraza od Betisa u subotu navečer.
MADRID, 13. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Napadač španjolskog nogometnog prvoligaša Malage i kostarikanski reprezentativac Paulo Wanchope sukobio se s navijačima vlastitog kluba nakon domaćeg 1-2 poraza od Betisa u subotu navečer.

Wanchope je krenuo u okršaj s navijačima koji su ga rasistički vrijeđali nakon dvoboja.

"Sve je započelo kada je jedan od navijača preko megafona počeo izvikivati uvrede na moj račun. Izgubio sam živce i krenuo sam u obračun s njim rekavši mu da mi te uvrede kaže u lice ako je muško... On me je zatim udario, ja sam mu vratio, a potom me je netko udario s leđa, pa sam i na to morao uzvratiti. Srećom, umiješali su se policajci i moji suigrači i smirili situaciju. Ipak, ponovno se našla mala skupina onih koji su me nastavili vrijeđati imitiravši majmunsko glasanje i vikajući mi da sam crno govno. Stvarno sam povrijeđen ovakvim odnosom", rekao je Wanchope i zaključio:

"Možda sam pretjerao, trebao sam se kontrolirati, ali ipak smatram da su navijači krivi za incident. Teško je ostati miran na onakve uvrede".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙