FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog jakog vjetra zatvoren most Dubrovnik za vozila prve kategorije

ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Zbog jakog vjetra od 5,40 sati mostDubrovnik zatvoren je za vozila prve kategorije (autobuse na kat,vozila sa kamp prikolicom i motocikle), izvijestio je jutros Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Zbog jakog vjetra od 5,40 sati most Dubrovnik zatvoren je za vozila prve kategorije (autobuse na kat, vozila sa kamp prikolicom i motocikle), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Prometuje se po uglavnom suhim kolnicima i bez zastoja te posebnih ograničenja ostalim cestovnim pravcima. Mjestimice vlažnih su kolnika ceste u Gorskom kotaru gdje je moguć nailazak i na poledicu.

Na dionici autoceste A1, Otočac-Perušić, u tunelu Plasina, zbog radova prometuje se preticajnim trakom.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom i dalje je na snazi zabrana vožnje državnim cestama:

D42 Saborsko-Selište i D25 Gospić-Karlobag.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na dionice državnih cesta D1 Knin-Gračac i D27 Gračac-Obrovac gdje HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Na autocesti A7, dionici Jušići-Jurdani, zbog radova, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Do 2. travnja, svake noći u vremenu od 22 do 6 h, u tunelu Učka će se postavljati svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet kroz tunel, u dužini od 500 m, biti reguliran semaforima.

Na dionici D1, GP Macelj-Krapina-Zagreb, izvode se radovi na izgradnji buduće autoceste Krapina-Macelj. Promet će se, mjestimično i povremeno, preusmjeravati ili zaustavljati na nekoliko minuta, pa se mole vozači za strpljenje i oprez.

Svim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih zadržavanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila i teretna do 3,5 tone. Ostali trajekti plove redovno po redu plovidbe i bez ograničenja, priopćeno je iz HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙