FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA PETAK, 11. OŽUJKA

ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 11. ožujka.
ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 11. ožujka.

ZAGREB - Nastavak redovite sjednice Hrvatskog sabora na kojoj će se razmotriti Vladin prijedlog dopuna Zakona o boravišnoj pristojbi. Njima bi se iznajmljivačima smještaja u domaćinstvu uvela obveza paušalnog plaćanja boravišne pristojbe (Trg sv. Marka 6 u 9.30 sati).

PAKRAC - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručit će ključeve i rješenja za useljenje u 27 stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i članovima obitelji stradalih branitelja (Ulica Matice hrvatske i Ulica Andrije Hebranga bb u 13 sati).

ZAGREB - Konferencija za tisak GO SDP-a Zagreba nakon sjednice GO SDP-a. Na sjednici će predsjednik SDP-a Ivica Račan govoriti o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj (Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27 u 19 sati).

ZAGREB - Okrugli stol Hrvatske odvjetničke komore "Odvjetnici i mediji u Hrvatskoj i u zemljama EU - prezentacija odvjetnika na web-stranicama" (Hrvatska odvjetnička komora, Koturaška 53/III u 9.30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu obilježavanja 60. obljetnice bleiburške tragedije na kojoj će biti riječi o programu obilježavanja obljetnice, te o obnovi i dogradnji spomenika žrtvama tragedije (Europski dom, Jurišićeva 1 u 11 sati).

ZAGREB - Okrugli stol SDP-a "Primjena bolonjskog procesa i specifičnosti hrvatskih sveučilišta". Pored članova Savjeta sudjelovat će predstavnici vlasti, znanstvenici i stručnjaci (ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. Dragan Primorac, ravnateljica nacionalne Agencije za znanost visoko obrazovanje dr. Jasminka Havranek, prorektor Sveučilišta u Zagrebu dr. Aleksa Bjeliš i drugi) (Sjedište SDP-a, Iblerov trg 9 u 10 sati).

ZAGREB - Obilježavanje Dana Katoličkog bogoslovnog fakulteta na kojoj će govoriti i zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić (Voćarska 106 u 11 sati).

ZAGREB - Misa koju predvodi zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u povodu treće obljetnice smrti kardinala Franje Kuharića (zagrebačka katedrala u 18 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinare Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca na kojoj će biti nazočan Ivo Pogorelić u povodu koncerta koji će Pogorelić održati 18 ožujka u HNK Ivana pl. Zajca (foyer HNK, 13 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Alenka Zelić

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙