FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za petak, 11. ožujka

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za petak 11. ožujka.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za petak 11. ožujka.

BRATISLAVA - Hrvatski premijer Ivo Sanader, u pratnji ministrice vanjskih poslova i europskih integracija Kolinde Grabar Kitarović i ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića, boravi u službenom posjetu Slovačkoj. Sastat će se sa svojim slovačkim kolegom Mikulašom Dzurindom (10.00 sati) i predsjednikom parlamenta Pavolom Hruškovskim (11.30 sati), a na radnoj večeri razgovarat će sa slovačkim predsjednikom Ivanom Gašparovičem. Osim bilateralnih odnosa, tema razgovora bit će i početak pregovora između Hrvatske i EU. Premijer Sanader trebao bi posjetiti i hrvatsku zajednicu u Devinskom Novom Selu.

MADRID - Prva godišnjica terorističkih napada 11. ožujka u Madridu u kojima je poginula 191 osoba, a 1900 je ozlijeđeno. Dan žalosti u Španjolskoj. U Bruxellesu će NATO staviti zastave na pola koplja i odati počast minutom šutnje žrtvama terorističkih napada u Madridu.

MADRID - Turski premijer Recep Tayyip Erdogan sastat će se s glavnim tajnikom UN-a Kofijem Annanom i predsjednikom Europske komisije Joseom Manuelom Barrosom.

WASHINGTON - Američka državna tajnica Condoleezza Rice sastaje se s ukrajinskim ministrom vanjskih poslova Borisom Tarasjukom.

BEJRUT - Posebni izaslanik UN-a Terje Roed-Larsen posjetit će Libanon.

DEŽURNI UREDNICI

Noć: Denis Lugarić

Prijepodne: Duška Gerić Koren

Poslijepodne: Sonja Djerasimović

Večer: Srđan Baković

Tel. **385-1-4808-645

Fax: **385-1-4808-822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙