FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rukometaši Zagreba uvjereni u prolaz u polufinale

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Rukometaši Zagreba u prvom dvobojučetvrtfinala Kupa kupova izgubili su u Beogradu od Partizana trirazlike, no u taboru hrvatskog prvaka uvjereni su u prolaz upolufinale.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Rukometaši Zagreba u prvom dvoboju četvrtfinala Kupa kupova izgubili su u Beogradu od Partizana tri razlike, no u taboru hrvatskog prvaka uvjereni su u prolaz u polufinale.

"U Beogradu smo pokazali dosta slabosti. Posebice u prvom poluvremenu, kada nam je Partizanova obrana stvarala mnogo problema, odvojivši vanjske od igrača na crti. Ipak, u drugom dijelu razvukli smo njihovu obranu te lakše stizali do pogodaka. U uzvratu moramo smanjiti broj tehničkih i taktičkih pogrešaka, imati brži protok lopte u napadu te igrati momčadski, a ne pojedinačno. Tada sam siguran da možemo do pobjede", kazao je trener Zagreba Lino Červar.

Njegov optimizam dijele i igrači. "Siguran sam da će atmosfera biti sjajna i vjerujem kako ćemo nadokanaditi zaostatak iz prve utakmice," dodao je Igor Vori.

Prva utakmicu obilježili su neredi navijača Partizana. Organizacija utakmice nije bila na potrebno nivou, zbog čega će beogradski klub biti kažnjen. Čelnici Zagreba poduzeli su sve kako se slična situacije ne ponovi i u Zagrebu. "Osigurali smo 150 redara te velik broj redarstvenika kako nam se ne bi dogodilo ni najmanji incident. Zato apeliramo na sve naše navijače da sve protekne u sportskom ozračju i da Ledenu dvoranu naprave 'paklenom', ali isključivo u navijačkom smislu," rekao je direktor kluba Bartol Kaleb.

Igrači Zagreba će kao i uoči svake važnije utakmice otići u karantenu u i to u hotel Gaj. Gosti će biti smješteni u hotelu Panorama, a trenirat će u subotu u 19.30 sati te u nedjelju u 10.30 sati u Ledenoj dvorani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙