FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liga prvaka: Bayer - Liverpool 1-3

LEVERKUSEN, 9. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Nogometaši Liverpoolaplasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnomdvoboju osmine finala u Leverkusenu svladali domaći Bayer sa 3-1.Liverpool je istim rezultatom bio bolji i u prvoj utakmici uLiverpoolu, te je prošao dalje ukupnim rezultatom 6-2.
LEVERKUSEN, 9. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Nogometaši Liverpoola plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom dvoboju osmine finala u Leverkusenu svladali domaći Bayer sa 3-1. Liverpool je istim rezultatom bio bolji i u prvoj utakmici u Liverpoolu, te je prošao dalje ukupnim rezultatom 6-2.

Liverpool je poveo sa 3-0 golovima Luisa Garcije u 28. i 32., te Milana Baroša u 67. minuti, da bi konačnih 1-3 postavio Jacek Krzynowek u 88.

Hrvatski reprezentativac Marko Babić odigrao je čitavu utakmicu za Bayer.

Bayer: Butt - Schneider, Callsen-Bracker, Placente, BABIĆ - Ramelow (Castro, 70) - Bierofka, Donovan (Fritz, 53), Krzynowek - Franca, Berbatov (Voronin, 32)

Liverpool: Dudek - Finnan (Nunez, 75), Hyypia, Carragher (Welsh, 70), Warnock - Hamann (Šmicer, 62), Bišćan - Luis Garcia, Gerrard, Riise - Baroš

Sudac: Sars (Francuska)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙