FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Kažnjeni Albanci i Kostarikanci

LONDON, 9. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometne reprezentacijeAlbanije i Kostarike naredne će domaće dvoboje u kvalifikacijama zaodlazak na Svjetsko prvenstvo 2006. godine morati igrati pred praznimtribinama.
LONDON, 9. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometne reprezentacije Albanije i Kostarike naredne će domaće dvoboje u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2006. godine morati igrati pred praznim tribinama.

Međunarodni nogometni savez (FIFA) kaznio je Albaniju sa dvije, a Kostariku s jednom utakmicom igranja bez prisutnosti gledatelja.

Albanija je kažnjena zbog nereda tijekom dvoboja protiv Ukrajine u Tirani 9. veljače ovo godine kada su gledatelji na teren bacali boce s vodom, upaljače, kovanice i baklje. Osim što će protiv Gruzije 4. lipnja i Kazahstana 3. rujna igrati pred praznim tribinama, Albanci su kažnjeni i sa 40.000 švicarskih franaka.

Kostarikanci su kažnjeni zbog nereda nakon domaćeg poraza protiv Meksika, te će bez nazočnosti gledatelja morati igrati protiv Paname 26. ožujka. Također, Kostarika je kažnjena i sa 20.000 franaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙