FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste prohodne, magla između Gospića i tunela Sv. Rok

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Većina cesta u zemlji je prohodna zasve kategorije vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Većina cesta u zemlji je prohodna za sve kategorije vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na A1 Zagreb-Split, između Gospića i tunela Sv. Rok, magla mjestimice smanjuje vidljivost.

U unutrašnjosti, duž A3 Bregana-Županja ima mjestimice vlažnih i skliskih kolnika a zbog nižih temperatura, moguća je i poledica.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom i dalje je na snazi zabrana vožnje državnim cestama: D42 Saborsko-Selište, D32 Drežnica-Jezerane, D25 Korenica-Gospić-Karlobag i D52 Špilnik-Vrhovine-Borje, te ŽC5034 Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak.

D506 Dobroselo-Mazin je otvorena samo za promet osobnih vozila uz obaveznu zimsku opremu.

Na autocesti A7, dionici Jušići-Jurdani, zbog radova, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Na graničnom prijelazu Macelj povremeno je pojačan ulaz teretnih motornih vozila. Svim ostalim prijelazima sva vozila prometuju nesmetano.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres ne prevozi autobuse i teretna vozila iznad 3,5t , koja se do Cresa mogu uputiti preko Krka i trajekta na liniji Valbiska-Merag. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙