FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Muškarac, ozlijeđen u požaru u Osijeku, u životnoj opasnosti

OSIJEK,8. ožujka 2005.(Hina) - Osječanin Karlo Vujković (1944.) upožaru, u kojem je jutros život izgubila njegova supruga, zadobio je90 posto opeklina po tijelu te je u životnoj opasnosti prevezen izosječke bolnice u Zagreb.
OSIJEK,8. ožujka 2005.(Hina) - Osječanin Karlo Vujković (1944.) u požaru, u kojem je jutros život izgubila njegova supruga, zadobio je 90 posto opeklina po tijelu te je u životnoj opasnosti prevezen iz osječke bolnice u Zagreb.

Prema riječima dr. Aleksandra Nađa, šefa Odjela traumatologije Kliničke bolnice Osijek, Vujković je kolima Hitne pomoći odvezen nakon što mu je u osječkoj bolnici izvršena prva operacija.

Očevidom u stanu Vujkovićevih utvrđeno je da je uzrok požara tehničke prirode, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska. Policija navodi da je požar izbio u prostoru kuhinje na mjestu kućišta produženog kabela na koji je bilo priključeno više električnih trošila. Kako su zidovi kuhinje bili obloženi drvenom lamperijom, plamen se brzo širio i zahvatio cijelu prostoriju.

Osim kuhinje, požar je u manjoj mjeri zahvatio predsoblja, a ostale prostorije su zacrnjene od produkata sagorijevanja.

Poginula Ana Vujković (1943.) bila je profesorica glasovira na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a teško ozlijeđeni suprug Karlo pravnik u osječkoj Poreznoj upravi.

Požar u njihovu stanu na drugom katu u Županijskoj ulici br. 12 izbio je jutros u 6 sati. Vatrogasci su ga ugasili u 7,30 sati, a u stanu su našli mrtvu Anu Vujković, dok je njezin suprug Karlo davao znakove života.

Obdukcija tijela Ane Vujković obavit će se na Odjelu patologije Kliničke bolnice Osijek, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙